Company logotype m

Norion Bank Arena

Norion Bank samarbetar med Good to Great Tennis Academy som bedriver en ledande tennisakademi samt tennis- och padelverksamhet i Stockholm. Målet som sponsor till akademin och arenan, kallad Norion Bank Arena, är att stödja verksamheten och öppna upp för nya affärsmöjligheter.

Good to Great grundades 2011 av de tidigare tennisproffsen Magnus Norman, Nicklas Kulti och Mikael Tillström. Fokus för verksamheten är att utveckla tennisspelare från ”Good to Great” samt att förbereda ungdomar för livet på och utanför tennisbanan. Arenan, som invigdes 2018, är en av de ledande tennis- och padelanläggningarna i världen för juniorer, proffs och amatörer. Good to Great erbjuder förutom tennis- och padelträning även mental träning, fysträning och idrottsskadebehandlingar. 

Norion Bank har de senaste åren tydliggjort sitt fokus på finansieringslösningar för medelstora företag i Norden. Målet är att överbrygga det finansieringsgap som idag finns på marknaden mellan storbanker och mindre aktörer. Bankens drivkraft är att hjälpa medelstora företag att förverkliga sina visioner, för att på så sätt bidra till tillväxt och ett hållbart finansiellt ekosystem. Målet att stötta företag och individer som vill ta sig till nästa nivå, förenar Norion Bank och Good to Great. Hälsa och välmående är ytterligare en gemensam nämnare för båda parter i samarbetet. 

– Vi är oerhört imponerade av Good to Great-teamets arbete. Med energi och stort engagemang bedriver de träningsprogram och en arena i världsklass som öppnar upp möjligheter för unga tennistalanger. Precis som Norion Bank hjälper företag att ta sig till nästa nivå, hjälper Good to Great unga talanger att utvecklas för att nå sin fulla potential. Vi är stolta över att som sponsorer kunna stödja verksamheten och vi har ett gott samarbete med Good to Great-teamet. Vidare ser vi även goda möjligheter för nya affärer och för att öka varumärkeskännedomen, säger Martin Nossman, VD för Norion Bank. 

Läs mer om Good to Great här.